PORTÁL SLOVENSKÝCH FOLKLORISTOV ¤ FOLKLÓRNA TELEVÍZIA ¤ ZÁBAVA |
  • Cecília
  • Bravčové s podpňovkami.

    Práve v túto dobu rastú podpňovky ako huby po daždi. 😀 Niekto ich nemusí ale niekto ich zbožňuje. Kto ich má rád, tak tu je jeden recept:

    POTREBUJEME:

    • 1 kg bravčového pliecka
    • 1 kg podpňoviek
    • 1 cibuľa
    • 2 strúčiky cesnaku
    • mletá červená paprika
    • vegeta
    • soľ
    • mleté čierne korenie
    • bravčová masť

    POSTUP:

    Do hrnca dáme masť, na drobno pokrájanu cibuľu, ktorú osmažíme do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané mäso orestujeme ho, okoreníme, zalejeme vodou a varíme do mäkka. K uvarenému mäsu vysypeme čerstvo nazberané maličké podpňovky a chvíľu povaríme, pokiaľ hubky nezmäknú. Odstavíme a prelisujeme do toho cesnak.

    Podávame s ryžou, zemiakmi alebo knedlíkom.

    DOBRÚ CHUŤ.

    Zatnite svoju valašku a ohodnoťte tento príspevok:

    1 valaška2 valašky3 valašky4 valašky5 valašiek6 valašiek7 valašiek8 valašiek9 valašiek10 valašiek (Hlasovalo 2,, priemer: 5,50 z možných 10)
    Loading...Loading...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Prečítajte si tiež ďalšie podobné podobné články z tejto rubriky:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Diskusia k príspevku na Facebooku

    Diskusia k príspevku na stránke

    Vaša emailová adresa nebude zverejnená.